Wie zijn wij?

Caroline Peters

Caroline Peters begon in 2000 als zelfstandig consulent met ABA en heeft sindsdien voor meer dan 500 kinderen ABA-programma's opgezet en gesuperviseerd.

In 2002 richtte zij het ABA-Instituut op in Drunen (Noord-Brabant) en sinds juni 2011 is het ABA-Instituut gevestigd in Waalwijk, met twee volledig toegeruste speelkamers, een workshopruimte en werkplekken.
In 2004 is zij gecertificeerd door de BACB en in juli 2013 heeft zij haar onderzoek in ABA afgerond en haar Master in ABA behaald aan de university of Bangor, Wales UK. 

Voor kinderen met autisme en hun ouders organiseert het ABA-Instituut het hele jaar door intensieve trainings-weken (dagelijkse interventie en ouderbegeleiding op 5 opeenvolgende dagen). 
In Nederland, Frankrijk, Engeland en Belgie begeleidt Caroline gezinnen en (ABA) instellingen voor kinderen en volwassenen van 8 maanden tot en met 26 jaar.


Het ABA-Instituut verzorgt diverse workshopseries in Waalwijk en Parijs waar de door haar ontwikkelde methode wordt onderwezen.
Als laatste begeleidt en superviseert Caroline psychologen in binnen- en buitenland die gecertificeerd willen worden door de BACB.