ABA-Play Store

Het ABA instituut heeft diverse apps ontwikkeld om de taalontwikkeling van kinderen met autisme en/of een achterstand in hun taalontwikkeling te ondersteunen. Download de apps in de App Store en kom naar één van onze workshops om te leren hoe je de apps optimaal gebruikt. 

Watch 'n Learn

Watch 'n Learn is ontwikkeld om je kind te leren nieuwe woorden uit hun omgeving op te pikken. Ze doen met veel plezier oefeningen waarin ze hun gezinsleden met elkaar zien praten. Klik op het icoon voor meer informatie.

Echo This

Echo This! Is ontwikkeld om de uitspraak van je kind te verbeteren. Ouders en professionals kunnen klanken, woorden en/of zinnen opnemen die hun kind na kan zeggen. Klik op het icoon voor meer informatie.

Listen 'n Match

Listen 'n Match is ontwikkeld om je kind klanken en/of woorden te leren onderscheiden van elkaar. Ouders nemen zelf de woorden of klanken op die het kind kan matchen. Klik op het icoon voor meer informatie.

Look-alike

Importeer je eigen foto's en leer je kind de gelijkenis te zien tussen verschillende exemplaren van hetzelfde object of juist ondersheid te maken tussen objecten die op elkaar lijken maar verschillend zijn. Meer info.